Uitzendbureau Tempoline
  

Home
Vakbekwaamheid
Grondige Selectie
Waarom Tempoline
Payroll Services
Voordelen
Voorwaarden
Links
Contact

 

Vakbekwaamheid en ervaring

Ieder uitzendpersoneelslid van Uitzendbureau Tempoline is stuk voor stuk terdege in zijn-haar vak doorgevoerd, beschikt over veelzijdige praktijkervaring en wordt zorgvuldig geselecteerd op inzet en accuratesse.
Mede daardoor zijn zij in staat bij grote en kleine projecten van begin tot eind hun eigen verantwoordelijkheid te dragen. Uiteraard worden er wekelijkse controles uitgevoerd om de goede orde te handhaven.

Dezelfde hoge eisen stellen wij aan onze buitendienstmedewerkers. Deze hebben zelf jarenlang hun sporen verdiend in diverse branches.
Als geen ander zijn zij daardoor in staat uw projecten op hun merites te beoordelen en de juiste mensen te selecteren en te begeleiden.

Tijdens de werkzaamheden houden zij voortdurend persoonlijk contact met de opdrachtgever enerzijds en de ingezette productiekrachten anderzijds.
Mochten zich problemen voordoen, dan kunnen die dankzij deze werkwijze in snel tempo worden opgelost. Dit niet in de laatste plaats omdat Uitzendbureau Tempoline 24 uur per dag bereikbaar is.
 

Uitzendbureau Tempoline | Wijkermeerstraat 14 | 2131 HA Hoofddorp | T 023 - 555 4060
Copyright 2007 Uitzendbureau Tempoline