Uitzendbureau Tempoline
  

Home
Vakbekwaamheid
Grondige Selectie
Waarom Tempoline
Payroll Services
Voordelen
Voorwaarden
Links
Contact

 

Payroll services

U wilt iemand aannemen maar hikt aan tegen alles wat daarbij komt? Uw zorgen betreffen dan de proeftijd, die slechts één maand duurt, wat het wettelijk maximum is, en in het onverhoopte geval dat zo’n werknemer ziek wordt bent u 2 jaar verplicht het loon door te betalen. Bovendien is van tevoren vaak moeilijk in te schatten of een werknemer wel écht een goede werknemer is. Eigenlijk wilt u wel de lusten, maar in het begin zeker niet de lasten? Uitzendbureau Tempoline biedt een eenvoudig maar toch perfect alternatief wat u een hoop zorgen uit handen neemt.

Hoe werkt het?

Simpel! U zoekt de werknemer (m/v) uit en spreekt met hem/haar af dat hij/zij het eerste half jaar of jaar bij Uitzendbureau Tempoline gaat werken.Hij/zij wordt dan per week uitbetaald door Uitzendbureau Tempoline en komt gewoon bij u werken. U ontvangt vervolgens iedere week een factuur van Uitzendbureau Tempoline voor de gewerkte uren. Bevalt de werknemer (m/v) achteraf toch niet? Geen punt, u kunt met onmiddellijke ingang het contract met hem/haar opzeggen.Ook in het geval van ziekte hoeft u niets te betalen, de kosten per uur zijn zeker niet hoger dan wanneer u de werknemer (m/v) zelf in dienst had genomen.

Hoe kan dat?

Eigenlijk ook weer simpel. Als u een verzekering afsluit waarmee u tegen ziektekosten gedekt bent, betaalt u vanaf dat 1 een (meestal) fikse premie over al uw personeelskosten, dus ook voor de mensen die zelden of nooit zich ziek melden. Feitelijk is het zo dat bij mensen die u (nog) niet goed kent, dus de eventuele nieuwe krachten, het risico erg groot is, wat u kunt afdekken door de Pay Roll Service van Uitzendbureau Tempoline.

Eigenlijk biedt deze oplossing alleen maar voordelen, dus wat let u? Wacht niet langer en maak onmiddellijk een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. Voor u ligt de kans van start te gaan met een krachtig en voordelig personeelsbeleid zonder risico’s.
 

Uitzendbureau Tempoline | Wijkermeerstraat 14 | 2131 HA Hoofddorp | T 023 - 555 4060
Copyright © 2007 Uitzendbureau Tempoline